Ja està disponible ‘Shawn Mendes’, el tercer disc del canadenc amb el mateix nom. Aquest treball discogràfic està compost per 14 cançons, de les que ja en coneixíem 5, i són “In my blood”, “Nervous”, “Lost in Japan”, “Where were you in the morning?”, “Like to be You” (amb Julia Michaels), “Fallin’ all in You”, “Particular taste”, “Why”, “Because I had you”, “Queen”, “Youth” (amb Khalid), “Mutual”, “Perfectly wrong” i “When You’re ready”.

L’artista ha aprofitat el moment per crear a Twitter l’etiqueta #ShawnMendesTheAlbum on els fans podien enviar preguntes i ell les responia. Per exemple, explica que les seves frases preferides de tot l’àlbum són la primera que ell canta i la primera que Julia Michaels canta a la cançó “Like to be You”. També explica que el tour serà diferent respecte als anteriors, ja que “un nou àlbum em deixa ser creatiu amb el show un altre cop. També. Utilitzo moltes flors lol”. A continuació teniu algunes de les respostes:

- Publicitat -

A continuació teniu el disc ‘Shawn Mendes’ de “Shawn Mendes”