D’ençà de la mort del dj suec Avicii, han estat molts els companys de la professió que li han rendit un homenatge, ja sigui a través de les xarxes socials o durant algunes de les sessions que han realitzat.

El darrer de fer-ho ha estat Nicky Romero, amb la diferència que en lloc de punxar una cançó ja coneguda del desaparegut artista, va decidir compartir amb tot el públic una col·laboració entre el suec i el cantant dels Coldplay, Chris Martin. La peça es diu Heaven i com es pot comprovar en el vídeo, el públic reacciona favorablement.

S’haurà de veure si aquesta i altres cançons que encara no han estat editades, arriben a veure la llum en un disc pòstum o no. Tal com està el mercat discogràfic, apostem que anirà sortint material inèdit per aprofitar-se comercialment de la seva trista pèrdua.