Amb el VIDA, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, consolidat després de cinc màgiques edicions, Sitback Produccions presenta un nou i original projecte anomenat Secret Vida. Un nou festival de música que tindrà lloc el 7 i 8 de desembre de 2018 a la Finca Mes Solers (Sant Pere de Ribes) i que compta amb un aforament de 1500 persones.

El Secret Vida es basa en una premissa bàsica: programar un line-up secret. El festival pretén jugar amb el factor sorpresa i amb la incògnita creant una programació que el públic desconeixerà fins al moment en el qual l’artista aparegui en l’escenari. Malgrat ser un concepte arriscat com a punt de partida, el VIDA compta amb un públic fidel i inquiet per descobrir noves propostes culturals que, sense conèixer els artistes de la programació única i acurada del Secret Vida, apostarà per assistir. Una actitud que ja s’ha donat anteriorment amb la forta venda de early-bird tiquets del VIDA.

El Secret VIDA se celebrarà a la Finca Mas Solers. Un espai emblemàtic del territori conegut anteriorment per albergar el Gran Casino de Barcelona. De tots els espais del recinte, les actuacions del Secret Vida esdevindran en dues sales: la Sala Hispano Suïssa i la Sala Grace. L’experiència del Secret Vida quedarà ampliada tant en l’entrada i els entorns de la Finca com a Les Tines, un espai on el públic podrà gaudir d’una gastronomia exquisida.

- Publicitat -