Després de 3 anys d’inactivitat, el grup estatunidenc va penjar el passat dimecres 12 dues cançons del seu nou àlbum, TRENCH, que sortirà el 5 d’octubre. 


Un dels dos temes,  Jumpsuit, va ser llençat a Youtube conjuntament amb un videoclip que va tornar bojos als fans, ple de referències a les estranyes pistes que la banda va anar deixant durant els seus mesos d’inactivitat i de desaparició total.

LA cançó va agradar, ja que segons el segell discogràfic del grup, Fueled By Ramen, el videoclip va arribar a ser número 1 en tendències de Youtube amb uns 5,2 milions de reproduccions en només 24 hores. Aquesta dada trenca amb el seu anterior rècord quan van treure Heathens, amb “només” 3,5 milions de reproduccions en el primer dia.

D’aquesta manera i deixant aquí el videoclip per si el voleu veure si no l’heu vist, o el voleu tornar a veure en cas de no haver-ho fet, recordem que el grup actuarà aquí a prop el març de l’any que ve, a Bilbao i a Madrid i que les entrades sortiran el dia 20 a diverses plataformes, com Ticketmaster o Live Nation.

- Publicitat -