La cantant estatunidenca està obtenint molts èxits causats pel seu quart disc d’estudi , anomenat “Sweetener”. Ahir va recollir , als Video Music Awards , el premi al millor vídeo musical pop per el seu primer single del disc ,  “No Tears Left To Cry” . El vídeo premiat s’acosta als 500 milions de reproduccions a Youtube. Ariana va actuar a la gala presentant un altre single del disc que també havia vist ja la llum , “God is a Woman”.

Per altra banda , el nou disc no només li ha reportat premis sinó que també ha batut rècords! Ariana Grande s’ha fet amb la millor estrena d’una artista femenina d’un disc a Spotify ja que el primer dia va tenir més de 15 milions de reproduccions a la plataforma musical .

- Publicitat -
Portada de “Sweetener” , el nou disc .

En el nou disc podem trobar col·laboracions clàssiques com en la cançó ” The Light is Coming” amb Nicki Minaj . Però també de noves amb Pharrel Williams o Missy Elliott . Tres col·laboracions d’un total de 15 cançons conformen el nou disc , que va ser número 1 a iTunes a 90 països . Gairabé 43 milions, aquest és el nombre de reproduccions al que “Breathing” ha aconseguit posicionar-se al tercer lloc de les cançons més escoltades.