Muse ha anunciat el llançament del seu nou àlbum “Simulation Theory” el 9 de novembre a través de Warner Music. El nou àlbum estarà format per onze cançons que han estat produïdes per la pròpia banda, al costat dels productors Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback i Timbaland. Cada cançó de l’àlbum vindrà acompanyada d’un videoclip.

Avui s’ha estrenat el vídeo de The Dark Side dirigit per Lance Drake.

“Simulation Theory” estarà disponible en 3 formats: Estàndard (11 cançons), Deluxe (16 cançons) i Súper Deluxe (21 cançons). El tracklisting ampliat compta amb una versió gospel de “Dig Down”, una col·laboració de la UCLA Bruin Marching Band a “Pressure”, una versió en directe de “Thought Contagion”, versions en acústic de diverses cançons, incloent-hi Something Human “i ‘ Alternate Reality ‘versions de “Algorithm” i. “The Dark Side.”

- Publicitat -

Reserva “Simulation Theory” a la botiga oficial de la banda per tenir accés a la prevenda d’entrades de la gira de Muse en 2019.

CD Deluxe
1. Algorithm
2. The Dark Side
3. Pressure
4. Propaganda
5. Break It To Em
6. Something Human
7. Thought Contagion
8. Get Up and Fight
9. Blockades
10. Dig Down
11. The Void
12. Algorithm (Alternate Reality Version)
13. The Dark Side (Alternate Reality Version)
14. Propaganda (Acoustic)
15. Something Human (Acoustic)
16. Dig Down (Acoustic Gospel Version)