Després d’un any de la seva tornada amb l’àlbum “Revival”, el famós raper ha sorprès avui a tothom quan ha compartit sense previ avís un àlbum sencer, juntament amb poques paraules: “Vaig intentar no donar-li moltes voltes a això… Gaudiu-ho”.

Aquest disc, que ja és el desè de l’artista, recull 13 cançons, entre les quals s’inclou una sorpresa encara més gran: un tema que es diu “Venom”, i que forma part de la banda sonora de la pel·lícula de Marvel amb el mateix nom i que s’estrenarà el pròxim 5 d’octubre.

Ha sigut el mateix Eminem qui ha exercit de productor executiu del disc juntament amb Dr. Dre amb col·laboracions com Swish Allnet o Fred Ball, entre d’altres. A més, vocalment destaca la participació de Justin Vernon al tema que li dóna nom a l’àlbum, i la d’altres rapers com Joyner Lucas, Jessie Reyez o Kendrick Lamar, que fa un sampling a “Humble”.

- Publicitat -

A més, com bé se sap, el raper és famós per crear polèmiques i fer atacs bastant directes a situacions o inclús a persones. Aquest disc no ha sigut una excepció: En la primera cançó “The Ringer”, Eminem ataca directament a Donald Trump en dues ocasions. També envia indirectes als mitjans per les males crítiques al disc que hem mencionat anteriorment, i fa referència a l’escrot del vicepresident Mike Pence. A més, al llarg del disc també ataca a altres artistes com Tyler, el Creador, Machine Gun Kelly  Joe Budden. Un altre que ha rebut han sigut Harvey Weinstein, a causa de l’escàndol que va sacsejar Hollywood ara farà uns mesos.