Ahir va sortir el videoclip de “Happier”, la nova col·laboració entre Marshmello i Bastille, i aquest vídeo és tan profund emocionalment que està fent plorar a la gran majoria d’espectadors.

El vídeo tracta la dura vida que té una noia a causa de la marginació que rep a l’escola, però el seu pare i el gos que rep pel seu aniversari fan tot per intentar fer-la feliç. El vídeo segueix relatant la vida que passen junts i com va augmentant el vincle entre els dos protagonistes (quan la noia és adolescent podem veure actuant a Miranda Cosgrove).

En el moment de la presentació del videoclip, l’artista Marshmello va publicar al seu compte de Twitter el següent missatge: “Quan Bastille em va enviar Happier pel primer cop, vaig tornar enrere. La quantitat d’emocions que podia sentir en la lletra era una bogeria. Mentre escoltava la cançó més i més, me recordava de tantes coses per les que he passat a la meva vida. Relacions tòxiques, deixant anar coses que no volia deixar anar, i només situacions on la felicitat venia amb un sacrifici. Fa poc vaig perdre al meu millor amic, al meu company, i el meu amic de per vida. Volia que aquest vídeo abracés el dolor que sentim al perdre o sacrificar alguna cosa i el cicle de la vida ve amb allò. Espero que aquesta cançó i vídeo pot tancar qualsevol situació en la que estàs i fer-nos a tots feliços”.

 
Aquesta és la cançó “Happier” acompanyada del videoclip: