Després de cinc anys del seu darrer disc d’estudi, Els Pets, tornen als escenaris amb tota la força de la mà d’un nou treball discogràfic, Som. Amb una escenografia i posada en escena acurada, presenten el seu nou disc en una gira que comença al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el 16 de desembre del 2018.

El nou disc mostra un moment dolç de la seva trajectòria. Són tretze cançons plenes de màgia, tendresa, eufòria i amor per la música. Sota la direcció de Joan Pons, El petit de Cal Eril, Els Pets han decidit apostar per sonoritats contemporànies amb un grapat de cançons sense farciment, petites perles de minutatge reduït però directes al cor. En elles ens tornen a regalar històries fetes de petits detalls, personatges entranyables que se sobreposen als sotracs de la vida quotidiana amb tossuderia.

Dins els seus solcs ens trobem amors retrobats, records que fan mal, malalties que se superen, exèrcits de somriures, calfreds de setembre i glopades d’enyor, tot salpebrat amb una instrumentació gairebé despullada, plena de matisos i amb un to melangiós que planeja de manera subtil.

- Publicitat -

La presentació ha tingut lloc durant un acte al Mercat de Música Viva de Vic, que ha servit també per estrenar el primer senzill del disc i també el seu corresponent videoclip, La vida és molt avorrida sense el teu cos, sota la direcció d’Álvaro Sanz.

El disc estarà disponible en CD, vinil, digital i en pendrive (edició exclusiva en els concerts i a la botiga web).

El disc sortirà a la venda el pròxim 19 d’octubre, però des de demà mateix ja es podrà reservar al web del grup.

PRIMERES DATES 2019 (entrades a la venda a partir d’aquest divendres 14)

– 25/01/2019 – Teatre Kursaal (Manresa)
– 01/02/2019 – Teatre Auditori (Granollers)
– 16/02/2019 – Teatre Lloseta (Lloseta, Mallorca)
– 08/03/2019 – Teatre Fortuny (Reus)