Un temps després d’anunciar que estava treballant en nova música, Mariah Carey ha publicat el seu senzill GTFO, acrònim de l’expressió anglesa Get The Fuck Out. Per la creació de la cançó, Carey ha col·laborat amb Nineteen85, un productor conegut per treballar amb Drake. Per aquest mateix motiu, el nou senzill de Mariah Carey i les últimes cançons de Drake tenen certes semblances pel que fa al so.

GTFO és el primer senzill que no tracta la temàtica nadalenca des que Carey va publicar I Don’t l’any 2017. La cançó pertany al gènere de R&B i és una composició de la cantant estatunidenca juntament amb Jefferies i Bibi Bourelli, la qual ha col·laborat amb Rihanna, Camila Cabello i Christina Aguilera. 
El nou senzill de Mariah Carey repeteix diversos cops l’expressió malsonant anglesa que dona nom al títol, tot i que Carey no sol utilitzar aquest tipus d’expressions a les seves cançons. Tanmateix, la cantant encara no ha anunciat quan sortirà l’àlbum complet on es troba GTFO.

- Publicitat -