Els seguidors de Metallica estan d’enhorabona, ja que la gira d’estadis de la mítica banda passarà per l’Estadi Olímpic de Barcelona el dia 5 de maig, on repassaran els seus 30 anys de carrera en un concert que es preveu espectacular.

Com a artistes convidats hi haurà Ghost i Bokassa, que seran els encarregats d’obrir la nit.

Les entrades es posaran a la venda el 28 de setembre a partir de les 10 del matí, a través de la xarxa Ticketmaster, tot i que un dia abans hi haurà prevenda a LiveNation.es i Spotify, dos dies pels posseïdors de la targeta American Express i des del 25 pel club de fans del grup. Els preus seran de 65, 85 i 110 euros per la zona de grades, mentre que la pista valdrà 85. També hi haurà la zona gold circle, on el seu preu serà de 125 euros. A tots aquests preus se li ha de sumar les despeses habituals, que oscil·len entre els 10 i els 15 euros.
També hi haurà la possibilitat d’agafar packs VIP, que s’expliquen més detalladament al web de LiveNation.

- Publicitat -