El cantant provinent de Sant Feliu de Llobregat, Ramon Mirabet, ha anunciat amb un comunicat via Facebook que després del concert que farà a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès el pròxim 5 d’octubre no només finalitzarà la gira que duia fent des de feia 6 mesos,sinó que pararà temporalment per preparar noves cançons.

Amb un text força extens, ple de sentiment i sinceritat, Ramon Mirabet s’ha obert als seguidors i els hi ha comunicat les raons per les quals ha decidit prendre aquesta decisió, la qual bàsicament ha sigut motivada pel mal moment que sembla que està passant en l’àmbit personal. Segons explica, ja té el següent disc preparat, però ha decidit esperar a treure’l un cop estigui recuperat psicològicament i preparat per a començar aquesta nova aventura. Tot i això, assegura que tornarà, més aviat del que sembla, i ho farà amb les piles carregades i amb la certesa que Ramon Mirabet encara té molta música i un camí molt llarg al davant.