Coldplay van anunciar la setmana passada la seva intenció d’editar un documentar sobre els 20 anys com a banda, sota el títol de A Head Full Of Dreams i ara podem dir que no serà l’únic llançament que la formació britànica farà aquest 2018. I és que també es publicarà un disc en directe i una pel·lícula concert el dia 7 de desembre, disponible en doble CD, DVD, Vinil i Digital.

El pack complet inclou el disc en directe i la pel·lícula, amb la gravació en àudio del concert que va tenir lloc a Buenos Aires el 15 de novembre de 2017 i que va suposar el darrer de la gira A Head Full of Dreams.

En total trobem 24 cançons i serà la primera vegada que es trobi tot el concert sencer en un disc. Pel que fa al DVD, trobarem imatges d’una setmana abans, el 8 de novembre a Sao Paulo.

- Publicitat -

Per anar obrint boca s’ha presentat un primer tast, de la cançó Viva la vida, que també està disponible en format àudio a Spotify.