Des de fa algunes setmanes Imagine Dragons triomfen a tot el planeta gràcies a Natural, una cançó que van estrenar i que finalment serveix per presentar el nou disc del grup, Origins, que arribarà el 9 de novembre.

Segons ha explicat el grup, es troben en un nou mercat per la música i ja no és necessari seguir les regles establertes i on treure dos discs tan seguits no és rellevant. El disc en qüestió va ser creat durant la darrera gira del grup, en secret i serà com un germà de Evolve.

Han comptat amb l’ajuda de productors com Joel Little (Lorde, Khalid), Mattman & Robin (Selena Gomez, Carly Rae Jepsen) i John Hill (Florence + the Machine).

Tracklist:

1. Natural
2. Boomerang
3. Machine
4. Cool Out
5. Bad Liar
6. West Coast
7. Zero
8. Bullet in a Gun
9. Digital
10. Only
11. Stuck
12. Love

Deluxe:

13. Birds
14. Burn Out
15. Real Life