Eminem ha sorprès els seus fans amb l’acte promocional de la seva última cançó, Venom, el qual ha consistit en pujar a l’Empire State per a cantar el nou tema allà. Ha estat una actuació per al show de Jimmy Kimmel i té una llargada de 8 minuts, durant els quals Eminem canta mentre puja les escales del famós edifici. 
Venom pertany al darrer disc del cantant, ‘Kamikaze’, i estarà inclosa a la banda sonora de la pel·lícula de Marvel amb el mateix nom que la cançó. ‘Kamikaze’ ja ha estat un èxit rotund, amb temes com Lucky You i Fall, i, actualment, 5 setmanes després de la seva estrena, es troba al top 5 de vendes i streaming al Regne Unit i als Estats Units. Tanmateix, a Espanya ha baixat fins al top 30, i el fet que aquí no hi hagi tantes vendes ha afectat les dates del nou tour.
Efectivament, Eminem ha començat a anunciar les dates del seu nou tour però de moment només ha publicat les australianes, programades durant el febrer de 2019. Esperem que hi hagi sort i que finalment el tour d’Eminem passi per aquí.

- Publicitat -