La banda sonora de A Star is Born ja va aconseguir el número 1 de vendes al Regne Unit i ara ha fet el mateix als Estats Units, superant en vendes a l’altre gran llançament de la setmana, Trench de Twenty One Pilots. Les cançons de Lady Gaga i Bradley Cooper han aconseguit més de 231.000 còpies en la seva primera setmana, mentre que el grup s’han quedat amb 175.000, que no està gens malament.

Amb aquest número 1, Lady Gaga aconsegueix el seu cinquè primer lloc a la llista americana en els darrers 10 anys, fet que la converteix en l’artista femenina amb més números 1, superant a Taylor Swift. Per davant seu només estan Drake i Justin Bieber.

Totes aquestes bones xifres han fet que Shallow, una de les peces de la banda sonora se situï en cinquena posició a la llista de senzills, que continua dominada pels Maroon 5 i Cardi B amb Girls like you, per quarta setmana consecutiva.

- Publicitat -

En l’apartat de senzills també és destacable el primer top 10 per Marshmello, que se situa en vuitena posició amb Happier, la peça que comparteixen amb Bastille.