Aquest dilluns ens ha deixat als 94 anys Charles Aznavour, un dels referents de la música francesa. Al llarg de la seva vida ha venut més de 100 milions de còpies dels seus treballs, amb els quals es va convertir en un dels màxims exponents de la cançó romàntica en francès.

Havia col·laborat amb llegendes de la música com Edith Piaf o Juliette Gréco, la seva trajectòria ve lligada a peces com For me formidable, La bohème o Emmenez-moi.

Aznavour manifestava que la vida era bonica i que volia seguir treballant perquè és el que havia fet sempre. Havia deixat l’escola amb 10 anys i tot ho havia après al llarg de la seva existència. Considerava que això no l’havia fet més intel·ligent, però sí més feliç.

- Publicitat -

La seva última actuació a Barcelona va tenir lloc al Liceu el 20 d’abril. Tot i la seva edat avançada i alguns problemes puntuals de salut, no parava d’oferir concerts, portant la seva música arreu del planeta.