Ahir diumenge, el diari El Mundo va publicar una entrevista amb Thom Yorke en una conversa exclusiva que va tenir lloc a Londres amb Pablo Gil i on el líder de Radiohead va parlar des de la seva bona relació amb Luca Guadagnino per compondre la seva primera banda sonora, com també del canvi d’actitud que va tenir els primers anys al capdavant de Radiohead, així com dels seus plans de futur.

Durant la mencionada conversa, Yorke afirma que no tenia el desig de fer música molt política, però tot el que faig acaba anant cap a aquesta direcció. De fet explica que està intentant acabar un disc amb Nigel Godrich i que va en aquesta direcció.

Sobre el so del nou disc, explica que “és electrònic, però diferent del que havia fet fins ara. És un estrany procés on construïm una cançó a l’estudi, després la trenquem i la reconstruïm amb una mescla en directe i després surt tot diferent i finalment la gravem”. York explica que han improvisat molts sons i efectes i que tot i que ha estat una manera molt estranya de fer el disc, ha estat emocionant.

- Publicitat -

Mentre no hi ha avançaments d’aquest nou disc, ens quedem amb una de les cançons de la banda sonora de Luca Guadagnino, Suspiria.