Els últims dies els seguidors de Shawn Mendes s’han de quedat sorpresos en veure les últimes fotografies que el músic ha compartit a Instagram i on el podem veure en roba interior. I és que Mendes és un dels nous models de la marca Calvin Klein, fet que ha provocat que més de 8 milions de persones li posessin un “m’agrada“, fet que l’ha convertit en la publicació estrella del cantant.

 

View this post on Instagram

 

@CalvinKlein #MyCalvins. Campaign coming this week.

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Una de les reaccions a aquesta campanya ha vingut de la mà de la sempre carismàtica Miley Cyrus, que ha volgut fer una recreació de la sessió del canadenc i s’ha posat uns boxers igual que Mendes. Això sí, ha aprofitar per reivindicar el sexisme que hi ha a Instagram ja que permet els mugrons dels nois però no de les noies.

L’Instagram stories que Cyrus ha compartit també inclou el text “Don’t leave your children with Miley”, fent referència a la broma que el seu moment li va fer Lady Gaga, quan la cantant de “Shallow” va publicar una foto amb Cyrus quan encara donava vida a Hannah Montana i amb el missatge “No deixis als teus fills amb Lady Gaga”.