El 29 d’octubre de 2018, l’endemà del final de gira “Indomable”, la banda de Montcada i Reixac anunciava un retorn imminent. Es van aventurar a anunciar la presentació del nou disc, amb data i lloc concret, l’11 de maig de 2019 a la sala RAZZMATAZZ 1 de Barcelona.

Des d’aquell dia el grup començava una nova història que avui, quan falten gairebé dos mesos per la data de presentació, veu els primers fruits. Presenten un avançament amb les dues primeres cançons de La Lengua de los Pájaros, el seu quart àlbum. Com ja és habitual en el grup, aquest treball conté cançons en català i en castellà, i avui en presenten una de cada: “Apropa’t” i Vengo. Dos temes ben diferenciats però amb el segell “Itaca“.

A més del concert de Barcelona, el grup presentarà el nou disc a Madrid el 17 de maig a la Sala Caracol i a València l’1 de juny a la Sala Repúblicca en el marc del Pirata Rock Meeting.

- Publicitat -