El dimarts 19 de març es va presentar el primer disc recopilatori del Canet Rock amb un concert de Buhos a la UVic, on van assistir més d’un miler de seguidors que van poder comprar el treball en primícia.

Avui es publica aquest àlbum, editat pel segell barceloní Halley Records, i conté un recull de 14 dels temes que sonaran a la pròxima edició del festival el 6 de juliol, més un bonus track del tema “Tanca els ulls” de Txarango, que va servir per acomiadar l’última gira del grup i que mai abans s’havia pogut tenir en format físic.

Buhos, Els Catarres, Doctor Prats, Els Pets, Xavi Sarrià i el cor de la fera, Roba Estesa, La Pegatina, Itaca Band, Elèctrica Dharma, La Casa Azul i Oques Grasses són alguns dels grups que formen part d’aquest disc i que actuaran al festival que ja ha exhaurit les 23.000 entrades, quatre mesos i mig abans que obrin les portes.

- Publicitat -

Tots els diners recaptats aniran per #culturaambcausa.