Arran de l’èxit de les BlackPink que han rebentat rècords de reproduccions a Youtube en les seves primeres 24 hores, hem decidit recopilar els 10 vídeos musicals que més visites van tenir durant el seu primer dia.

10. X (Equis) – Nicky Jam i J Balvin

Els cantants de reggaeton Nicky Jam i J Balvin van aconseguir 29.7 milions de reproduccions en menys de 24 hores amb el seu senzill X. Aquesta cançó és de les poques llatinoamericanes que es troben en aquesta llista.

9. Yes or Yes – Twice

La banda de noies Twice va aconseguir 31.4 milions de reproduccions en el primer dia amb el seu tema k-pop Yes or Yes.

8. Fake Love – BTS

En el número 8 trobem a BTS, un fenomen mundial de la música k-pop. El grup va aconseguir 35.9 milions de visites en 24 hores amb el seu tema Fake Love.

7. Gentleman – PSY

Després de l’èxit de Gangnam Style, PSY va publicar el nou videoclip de Gentleman, que, gràcies a la fama de l’últim vídeo, va aconseguir 36 milions de reproduccions.

6. Ddu-du Ddu-du – BLACKPINK

El conjunt de k-pop BLACKPINK s’ha convertit en la banda femenina de moda. Amb el seu senzill Ddu-du Ddu-du van aconseguir 36.2 milions de reproduccions en un dia.

5. Killshot – Eminem

El àudio de Killshot del cantant de rap Eminem va aconseguir 38.1 milions de visites en el primer dia, tot i no ser el videoclip oficial. Això pot ser conseqüència de l’espera dels fans per saber la seva contestació a Machine Gun Kelly després que publiqués una cançó sobre Eminem.

4. Look What You Made Me Do – Taylor Swift

Taylor Swift va trencar el rècord de més visualitzacions en un dia quan va publicar Look What You Made Me Do. El seu senzill va arribar a 43.2 milions de reproduccions en 24 hores.

3. Idol – BTS

L’èxit continua. La banda sud-coreana BTS va trencar el rècord amb Idol, aconseguint 45 milions de visites en un dia.

2. thank u, next – Ariana Grande

Ariana Grande va causar molta expectació amb fotos del rodatge del videoclip de thank u, next on es podien veure referències a pel·lícules americanes de renom. El vídeo va arribar a 55 milions de visualitzacions en un dia i la cantant va rebre el seu primer número 1 a la llista Billboard.

1. Kill This Love – BLACKPINK 

La banda de moda BLACKPINK va aconseguir superar a Ariana Grande en 24 hores amb la seva cançó Kill This Love. Aquestes noies s’han convertit en un fenomen internacional i van arribar a 55.4 milions de reproduccions en un dia.