Arran de l’èxit de les BlackPink que han rebentat rècords de reproduccions a Youtube en les seves primeres 24 hores, hem decidit recopilar els 10 vídeos musicals que més visites van tenir durant el seu primer dia.

10. X (Equis) – Nicky Jam i J Balvin

Els cantants de reggaeton Nicky Jam i J Balvin van aconseguir 29.7 milions de reproduccions en menys de 24 hores amb el seu senzill X. Aquesta cançó és de les poques llatinoamericanes que es troben en aquesta llista.

- Publicitat -

9. Yes or Yes – Twice

La banda de noies Twice va aconseguir 31.4 milions de reproduccions en el primer dia amb el seu tema k-pop Yes or Yes.

8. Fake Love – BTS

En el número 8 trobem a BTS, un fenomen mundial de la música k-pop. El grup va aconseguir 35.9 milions de visites en 24 hores amb el seu tema Fake Love.

7. Gentleman – PSY

Després de l’èxit de Gangnam Style, PSY va publicar el nou videoclip de Gentleman, que, gràcies a la fama de l’últim vídeo, va aconseguir 36 milions de reproduccions.

6. Ddu-du Ddu-du – BLACKPINK

El conjunt de k-pop BLACKPINK s’ha convertit en la banda femenina de moda. Amb el seu senzill Ddu-du Ddu-du van aconseguir 36.2 milions de reproduccions en un dia.

5. Killshot – Eminem

El àudio de Killshot del cantant de rap Eminem va aconseguir 38.1 milions de visites en el primer dia, tot i no ser el videoclip oficial. Això pot ser conseqüència de l’espera dels fans per saber la seva contestació a Machine Gun Kelly després que publiqués una cançó sobre Eminem.

4. Look What You Made Me Do – Taylor Swift

Taylor Swift va trencar el rècord de més visualitzacions en un dia quan va publicar Look What You Made Me Do. El seu senzill va arribar a 43.2 milions de reproduccions en 24 hores.

3. Idol – BTS

L’èxit continua. La banda sud-coreana BTS va trencar el rècord amb Idol, aconseguint 45 milions de visites en un dia.

2. thank u, next – Ariana Grande

Ariana Grande va causar molta expectació amb fotos del rodatge del videoclip de thank u, next on es podien veure referències a pel·lícules americanes de renom. El vídeo va arribar a 55 milions de visualitzacions en un dia i la cantant va rebre el seu primer número 1 a la llista Billboard.

1. Kill This Love – BLACKPINK 

La banda de moda BLACKPINK va aconseguir superar a Ariana Grande en 24 hores amb la seva cançó Kill This Love. Aquestes noies s’han convertit en un fenomen internacional i van arribar a 55.4 milions de reproduccions en un dia.