Foto: Ross Gilmore

El 14 de juny Bruce Springsteen publicarà un nou disc anomenat “Western stars“, un treball que editarà sense la E Street Band. Aquest fet va preocupar molt als seguidors del Boss, que es preguntaven si podrien tornar a escoltar noves cançons de tota la banda i veure’ls en directe en els seus maratonians concerts.

Aquesta pregunta ja té resposta després que el mateix Bruce ho hagi explicat durant un esdeveniment de Netflix amb Martin Scorsese, de cara a promoure un especial de “Springsteen on Broadway”. A part de parlar del programa especial, ha explicat que ja ha escrit pràcticament tot un disc amb la E Street Band. Springsteen ha confessat que ha passat com set anys sense escriure res per la banda, ja que no li sortia i es pensava que mai més es veuria capaç. Però de cop fa cosa d’un mes li va venir la inspiració. I llavors va pensar que no estava tant fumut i que podria fer una nova gira! De fet els darrers concerts que va fer amb la E Street Band van ser durant la gira de celebració de The River el 2016-17-

El Boss no explica si el disc que veurà la llum el 14 de juny tindrà presentació en directe ni quan veurà la llum el que té gairebé finalitzat amb tota la banda.

- Publicitat -