El primer disc de l’escocès Lewis Capaldi “Divinely Uninspired to A Hellish Extent” ha venut més de 89.000 còpies en la seva primera setmana a la venda al Regne Unit i s’ha convertit en el treball més venut durant els primers set dies al país i ha superat les xifres que tenia Ariana Grande amb ‘thank u, next’, que es va situar en unes 65.000.

El cantant ho ha celebrat a les xarxes, on ha explicat que també és número 1 a Irlanda.

Per darrere queden The National i Rammstein, que arriben per primera vegada al top 10 del país.

- Publicitat -

Pel que fa als senzills, Ed Sheeran i Justin Bieber mantenen el lideratge amb ‘I don’t care’, així com Lil Nas X a la segona plaça amb ‘Old town road’. Pel que fa a Lewis Capaldi, suma fins a 3 temes al top 10: ‘Someone you loved’ (número 3), ‘Hold me while you wait (5) i ‘Grace’ (9).