Aquest divendres 7 de juny es publicarà el primer disc en solitari de l’Scott Mannion, “Loving Echoes“, i el presentarà a l’Espai Zowie de Barcelona el dia abans.

“Loving Echoes” és el primer àlbum en solitari per l’artista neozelandès Scott Mannion, cofundador del segell Lil ‘Chief Records (Jonathan Bree, Princess Chelsea, The Ruby Suns) que actualment viu i grava a Chelva, un poble medieval espanyol situat a les muntanyes als afores de València. Figura de culte en l’escena alternativa de Nova Zelanda, aquest és el seu primer àlbum en 15 anys.

Relativament desconegut fora del seu país natal, Scott Mannion es va guanyar el cor de la crítica de Nova Zelanda amb el seu primer llançament en 2003 – dos àlbums publicats de manera simultània anomenats “Caterpillar” i “Butterfly”, com a part del duo The Tokey Tones.