THE LION KING - (L-R) Nala and Beyoncé Knowles-Carter. Photo by Kwaku Alston. © 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Beyoncé participa en la celebració dels 25 anys de “The Lion King” on posa la veu a Nala i així mateix també s’ha encarregat de la seva banda sonora i de cantar el tema principal ‘Spirit‘, escrita entre la cantant al costat de Labrinth i Ilya.

Sobre el disc, la cantant explica que ha volgut agrupar sons R&B, pop, hip hop i afro beat i que tenia la intenció de fer alguna cosa més a part de reunir una col·lecció de cançons inspirades en la pel·lícula, així cada cançó s’ha escrit relacionant-la a una part del guió. I també ha volgut tenir a productors africans per donar-li més autenticitat a la música.

Aquest disc portarà per nom “The Lion King: The Gift” i es podrà adquirir el 19 de juliol. Abans podrem gaudir de la banda sonora original on trobarem el tema ‘Can you feel the love tonight’, en aquesta ocasió cantada per la mateixa Beyoncé i Donald Glover, que posa veu a Simba a la pel·lícula.

- Publicitat -

Per veure-la al cinema haurem d’esperar fins el 18 de juliol.