La segona edició del Biocap Festival, que s’havia de celebrar el pròxim 31 de desembre de 2019 a La Fira Gran via de Barcelona, s’ha cancel·lat per “per motius organitzatius que no fan possible la viabilitat del projecte”.

Els organitzadors lamenten profundament que “després d’una inversió econòmica continua i de no haver rebut el suport esperat” es veuen amb la impossibilitat d’aconseguir el finançament necessari per poder cobrir totes les despeses que suposa un esdeveniment com el Biocap.

Després de molt “de treball, dedicació i esforç per portar endavant aquesta edició” es veuen amb l’obligació de cancel·lar el festival. Agraïts però pel suport de col·laboradors, assistents, equips de treball i artistes; com en són el cas dels caps de cartell, Oques grasses i La Pegatina. Aquests últims havien de realitzar el que seria l’últim concert en terres catalanes fins a la tardor del 2020 amb l’inici de la gira de presentació del nou disc.

- Publicitat -

Les entrades seran retornades en els propers dies de forma automàtica sense cap tipus de tràmit extra. Per qualsevol consulta podeu escriure a [email protected].