A la 17a edició dels Premis ARC s’han atorgat 17 guardons d’un total de 58 nominats entre produccions, programacions i artistes del més destacat de la temporada actual (2019).

L’acte d’entrega de premis, que enguany ha tingut un nou format a on hi han assistit exclusivament els premiats, ha estat conduït per la periodista i presentadora del programa “Àrtic” de Betevé, Anna Pérez Pagès.

Entre els guanyadors d’aquesta edició destaquen Obeses a millor artista o grup per sales de Catalunya, Joan Dausà al millor gira per teatres, Els Catarres a millor gira amb temes propis per festes majors, l’Orquestra Di-versiones a millor grup de versions, Oques Grasses a l’apartat de millor gira per festivals, Rosalía a millor gira internacional d’artista o grup català i Lildami a artista revelació.

- Publicitat -

També han aconseguit un guardó el Teatre de Sant Cugat, el Cafè del Teatre de Lleida, les Festes del Tura d’Olot, Swing Latino i els festivals Sónar i Cruïlla. El programa de TV3 “FAQS” ha vençut en la categoria de millor mitjà de comunicació o programació musical.