Dave Grohl, el líder de la banda Foo Fighters, revela a una emissora de Los Angeles més detalls sobre l’àlbum, ja gravat, que sortirà en els pròxims mesos. La gira d’aquest, que començava l’abril d’enguany, s’ha posposat per l’any que ve, oferint només un multitudinari concert a Espanya, a la ciutat de València. Recentment també varen posposar el seu festival “DC Jam”, que estava programat pel 4 de juliol a Maryland, i que suposava el 25 aniversari del llançament del seu primer disc.

“Se suposava que ara hauríem d’estar de gira, i estava ansiós per començar perquè el disc és molt bo, i estàvem molt emocionats de pensar que la gent l’escoltaria i tocar-lo en directe. Està ple de cançons”himne” i per suposat cantables. Per mi és com el nostre “Let’s Dance” de “David Bowie”. Teníem la idea de fer un disc divertit, i l’hem fet!”

- Publicitat -

A l’entrevista, també hi participa Virginia, la mare de Dave Grohl, i comenten el seu recent llibre «From Cradle To Stage» en el qual conversa amb diverses mares de bandes de rock. Respecte l’àlbum, se la veu igual d’excitada que el seu fill davant l’estrena.

Si pels fans de Foo Fighters ja era una cita esperada… després d’aquestes declaracions, les expectatives hauran augmentat de ben segur!