Tots coneixem Doctor Prats, un dels principals grups del panorama musical català. Hem ballat, hem vibrat i segur que hem gaudit moltíssim de les seves cançons i dels seus concerts. El que segur que la majoria de vosaltres no sap, és que alguns dels membres d’aquest grup Terrassenc ja havien tocat junts, abans del naixement del grup. Ho feien en una banda anomenada Kayo Malayo. Un grup que barrejava diversos estils com el skafusió o el pop rock. En aquest cas Mark Riera, cantant de Doctor Prats, el veiem tocant el baix i no com a cantant, com és habitual en els seus concerts.

Amb temes tant simbòlics com ‘Gasolina’ o ‘Fuera de control’ entre altres, Kayo Malayo va dur a terme més de 140 concerts arreu del territori català així com més de 40 temes propis abans de deixar-ho l’any 2014 amb dos treballs discogràfics a l’esquena. Un any més tard, el 2015, els membres de la banda van decidir fundar el que avui coneixem com a Doctor Prats.

- Publicitat -