Els concerts, previstos per aquest novembre a l’Auditori de Girona, es traslladen als dies 18, 19 i 20 de juny de 2021

Les disposicions legals vigents, unides a la màxima prudència i respecte per la seguretat sanitària en relació amb la pandèmia de COVID-19, han conduït els organitzadors del projecte “Emociona’t amb la SCCC: 25 de Música Global” a prendre la decisió d’ajornar els concerts de presentació per al 2021. Els concerts de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC), que s’havien de fer a finals d’aquest mes de novembre a l’Auditori de Girona, es traslladen als dies 18, 19 i 20 de juny de 2021, en els horaris que s’anunciaran properament.

La SCCC demana disculpes a totes les persones que tenien entrades per als 4 concerts programats, així com a tots els músics i a l’equip que estava treballant des de fa temps per dur endavant el projecte. Segons paraules de Josep Lagares, vicepresident de Fundació Metalquimia i un dels promotors del concert: “Apostem per una activitat cultural segura i controlada i tornarem tan aviat com sigui possible amb renovades forces, per poder fer les actuacions en directe amb totes les garanties i, qui sap, potser fins i tot ens podrem abraçar!”

- Publicitat -

Des de l’organització, es vol que aquest concert d’aniversari sigui una gran festa de tots, i que es pugui dur a terme quan la situació sanitària s’hagi normalitzat i les mesures de prevenció de la COVID-19 quedin minimitzades.

Tot i l’ajornament dels concerts, es manté per a aquest Nadal 2020 el llançament del nou CD “Emociona’t amb la SCCC: 25 de Música Global” als principals canals de distribució discogràfica. Tal i com afirma Salvi Cufí, president de Música Global Discogràfica, “malgrat les dificultats actuals, seguim en la línia que ens ha caracteritzat sempre de suport total a la cultura, a la nostra música i als nostres artistes.”
El nou treball compta amb la participació dels cantants Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núnez i Paula Giberga, a més de la coral Polifònica de Puig-reig, que interpretaran les peces més emblemàtiques que han marcat la trajectòria de la discogràfica Música Global i també de la música catalana dels darrers 25 anys, reversionant cançons de Blaumut, Doctor Prats, Lax’n’Busto, Gossos, Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts, entre molts altres.

Les entrades ja adquirides seran vàlides per a les noves dates; no obstant això, les persones que desitgin retornar-les han de posar-se en contacte amb l’Auditori de Girona a través del correu [email protected], i se’ls tramitarà la devolució de manera immediata. La data límit per a tramitar la devolució de les entrades adquirides és el dia 31 de desembre de 2020.