Grups valencians que no sonen prou: Black Fang, Borx, Askama i Vienna

Et portem quatre recomanacions més des del País Valencià que valen molt la pena!

Black Fang és una agrupació de Castelló de La Plana que fusiona el rap, el jazz i el funk. El seu primer treball, ‘Fangtazztic’, va aparèixer el 2017 sota el nom de Calmoso & the BlackFang.

Després d’acurtar el seu nom, Black Fang va presentar ‘A foc lent’, un àlbum que combina el valencià i el castellà, i que compta amb col·laboracions amb DJ prou reconeguts al País Valencià com per exemple, DJ Plan B.

Borx (Borja) és un cantant i professor valencià que viu a l’Empordà i imparteix classes a Figueres. Arran del confinament va sentir la necessitat d’expressar-se a través de la música i així va néixer ‘Borx’ i el seu primer single ‘Dona’m’. Encara que l’artista no ha definit el seu estil, al seu primer senzill podem trobar ritmes de dancehall i influències de la música llatina i urbana.

Askama és una banda formada per nou joves músics procedents de diferents localitats de La Safor. Han sorgit aquest 2020 i tenen moltes ganes de crear música combativa i antifeixista, sempre defensant els nostres drets i la nostra llengua.

Actualment es troben en procés de composició però ja podem gaudir dels seus primers dos temes a plataformes com Youtube i Spotify.

Vienna és un duet format per Arturo Pérez i Pau Castillo procedent de Monòver i Petrer, dues localitats del Vinalopó Mitjà. Entre els dos han trobat en la música la possibilitat de retratar les dificultats i experiències de la joventut.

El seu estil és una mescla entre el pop, el folk i l’electrònica, i ho podem observar al seu EP ‘Hem trobat un pis per a llogar’, i a l’avançament del seu nou treball que veurà la llum en els pròxims mesos.

Exit mobile version