Aquest matí s’han confirmat nous noms per un dels festivals espanyols més interessants, el Festival de la Escena Indie Contempoparea, que se celebra cada any des del 1996 a Alburquerque, Badajoz.

Els britànics Veronica Falls, que van publicar l’any passat el seu segon treball d’estudi, Waiting for something to happen, són un dels grups que avui s’han confirmat pel festival, i se sumen a una llista que pots consultar aquí.

També s’ha confirmat la banda de garage The Horrors i els nord-americans The Pains of Being Pure at Heart, amb la seva proposta de noise pop i shoegazing. Sens dubte, un dels confirmats més importants és la formació Russian Red, que estarà en plena gira del seu tercer disc Agent Cooper.

Una part del festival se celebrarà els propers 6 i 7 de juny a Badajoz capital i l’altra a la seva ubicació original, a Alburquerque els dies 26 i 27 de juliol.