Cruïlla Barcelona i Pay Pal anuncien la celebració del concert inaugural de Cruïlla Barcelona 2015 a càrrec d’Asian Dub Foundation. Aquest concert que tindrà lloc el proper dijous 9 de juliol al mateix recinte del festival al Parc del Fòrum serà d’accés gratuït per tots aquells que tinguin la seva entrada o abonament pel festival i no hi haurà entrades a la venda per aquest concert.

Els protagonistes d’aquest concert inaugural seran Asian Dub Foundation. El combo britànic que porta gairebé una vintena d’anys servint en safata una combinació musical explosiva i única on estils com jungle, dub , rock , hip hop i per descomptat els sons tradicionals hindús es fusionen.

El concert tindrà lloc a les 21h de la nit, però les portes del recinte s’obriran a les 19h per a tothom que tingui entrada pel Cruïlla Barcelona pugui bescanviar l’entrada per la seva polsera intel·ligent.

Precisament la polsera intel·ligent és una de les grans novetats d’aquesta edició a l’haver convertit al Cruïlla Barcelona en el primer festival del món “Full cashless” amb PayPal.  Tots els usuaris de Cruïlla Barcelona rebran en entrar al recinte una polsera intel·ligent que els identifica de forma única, i que els serveix com a moneder electrònic. Aquest moneder electrònic pot ser carregat amb diners des de casa, a l’app del Festival o en qualsevol punt de les barres, si l’usuari disposa de compte PayPal. Els diners que no s’utilitzin es retornaran sense cap comissió.

Amb aquesta darrera confirmació Cruïlla Barcelona presenta per l’edició 2015 una programació amb més de 40 actuacions entre les quals destaquen les de Kendrick Lamar, Ms. Lauryn Hill, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Jamie Cullum, Of Monsters and Men, Damian Jr Gong Marley, Aloe Blacc, Emeli Sandé, Asaf Avidam o Cocorosie.