La Cupula Music i Hard Rock Cafe Barcelona inicien una col·laboració amb l’objectiu de donar a conèixer als visitants del Hard Rock la qualitat i varietat de l’escena musical barcelonina al mateix temps d’oferir una oportunitat de gran visibilitat a bandes emergents locals.

L’escenari del Hard Rock Cafe, localitzat a la cèntrica plaça de Catalunya, és un punt de trobada per al públic local en un ambient internacional on poder descobrir nous talents de l’escena barcelonina i catalana.

La proposta d’aquesta relació durant el 2015 contempla concerts un dimarts de cada mes amb la finalitat d’ampliar aquesta oferta musical durant el 2016, i en cada ocasió actuarà un artista o banda que distribueix la seva música amb la distribuïdora La Cupula Music.

El cicle de concerts, ‘La Cupula Music Live’, s’estrena durant les festes de La Mercè 2015, formant part de l’àmplia oferta musical que es viu aquests dies a la ciutat comtal. S’iniciarà el proper 22 de setembre amb l’actuació gratuïta del músic barceloní Joan Queralt, multiinstrumentista de folk, blues i swing, oferint-nos un showcase acústic a partir de les 10 de la nit.

Els propers dies es donarà a conèixer la resta d’artistes que formaran part del cartell del cicle de concerts que La Cupula Music realitzarà al Hard Rock Cafe Barcelona.