El grup novaiorquès liderat per James Murphy oferirà un concert extra el dimarts 31 de maig a les 22:00 a la sala BARTS com a prèvia a la seva esperada cita al Parc del Fòrum com un dels caps de cartell de Primavera Sound 2016.

Per assistir a aquest concert és necessari posseir un abonament per a Primavera Sound 2016, abonament VIP, acreditació PrimaveraPro o de premsa i disposar d’un tiquet de reserva que es podrà aconseguir gratuïtament de manera anticipada a partir d’aquest dimecres 25 de maig a les 17:00 (GMT +1) a través del Portal Primavera Sound, a raó d’un tiquet per reserva i per compte d’usuari del Portal fins a exhaurir existències.

A l’accés a la sala BARTS, juntament amb el tiquet de reserva serà necessari mostrar també la polsera d’abonament del festival o la corresponent entrada en cas de no haver-la intercanviat prèviament.