La promotora Doctor Music, ha emès un comunicat de premsa, amb les recomanacions que cal tenir en compte de cara al concert de Bruce Springsteen, el 14 de maig al Camp Nou:

En relació al concert de Bruce Springsteen & the E Street Band al Camp Nou el pròxim dissabte 14 de maig, Doctor Music comunica que d’acord amb el nivell actual d’alerta antiterrorista i en coordinació amb els Mossos d’Esquadra es prendran totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat i el bon desenvolupament d’aquest.
És per això que demanem al públic assistent, la seva col·laboració per a garantir el bon funcionament de tot el dispositiu d’accés al Camp Nou.

L’obertura de portes de l’estadi és a les 18 hores. Per tal d’evitar cues excessivament llargues, preguem que es desplacin al recinte amb prou temps d’antelació per tal de facilitar al màxim l’accés, el qual serà lent degut al minuciós i exhaustiu control que es realitzarà a tots els accessos del Camp Nou.

- Publicitat -

Per poder accedir al recinte de l’Estadi és imprescindible la presentació de l’entrada.

No es podrà aparcar (ni vehicles ni motos) al perímetre del Camp Nou a partir de les 8 del matí del dissabte 14 de maig.

Recordem que no es podrà entrar a l’Estadi amb:

– Llaunes, ampolles o envasos de vidre.
– Ampolles de plàstic de més de 50 cl i/o amb tap.
– Refrescos, cerveses, i qualsevol beguda alcohòlica.
– Motxilles, cascs, paraigües, pals o pancartes.
– Armes, ganivets, tisores o qualsevol objecte punxant.

Així mateix, recordem que està prohibit accedir a l’estadi amb dispositius professionals de gravació de so i/o d’imatge, punters làser així com tampoc menjar i beure que no sigui imprescindible per a la salut pròpia.

Comuniquem també que no hi haurà servei de consigna.

Els Organitzadors i els Mossos d’Esquadra agraeixen la col·laboració i comprensió dels espectadors, davant d’aquestes mesures necessàries per a millorar la seguretat de tots.