El Festival de música de Begur va néixer el 1977, la qual cosa el converteix en un dels festivals amb més tradició de la Costa Brava, tot i haver estat sempre una proposta austera. La seva filosofia és oferir concerts de qualitat però que alhora siguin assequibles per a un gran públic, així com una diversitat d’estils que va des del jazz o la música clàssica passant pel flamenc, pop o els ritmes ètnics.

L’objectiu d’aquesta nova edició és encetar noves formes i nous espais d’exhibició, i seguir reflectint l’eclecticisme artístic i cultural de Begur, amb una programació atractiva i amb capacitat de projecció i captació de públic ocasional, fent alhora de reclam i de promoció cultural d’una de les poblacions i entorns més atractius de la Costa Brava.

Al tradicional espai del pati de les escoles velles, on es feien els concerts de pagament del Festival, s’afegeix com a nou espai de pagament el recuperat Mas Pinc, un concert de petit format i gratuït al Nucli antic d’Esclanyà, davant l’Església, i un concert inaugural que neix al Castell de Begur per a continuar amb un sopar-concert al mateix pati de les Escoles Velles.

- Publicitat -

El cartell compta amb el “Tribut a Amy Winehouse and soul classics” starring Zalon & Gramophone All Stars, Mayte Martín, Ramon Mirabet, La Soul Machine, Neus Mar i el concert de piano a quatre mans a càrrec de Carles & Sofia, interpretant “Goyescas” d’Enric Granados en el seu centenari.

Les dates del festival són els divendres entre el 29 de Juliol i el 19 d’Agost del 2016, al Patí de les Escoles Velles i els dies 7  i 17 d’Agost a Mas Pinc i al nucli antic d’Esclanyà, respectivament.

Entrades a la venda, clicant aquí.