Del divendres 21 al diumenge 23 d’octubre, Primavera Club presentarà una selecció formada per 37 artistes i bandes que pujaran als escenaris de les sales Apolo i La [2] de Apolo per mostrar els seus directes i revifar l’oferta cultural de la tardor a la ciutat. Al llarg de tres jornades podran descobrir-se en primícia i en format de sala multitud de promeses arribades de països com els Estats Units, Regne Unit, Canadà, Austràlia, Holanda o Dinamarca, així com del panorama nacional més actual.

Com a novetat, el Centre Cultural Albareda s’incorpora com a seu de l’esdeveniment i oferirà quatre actuacions gratuïtes durant el cap de setmana en horari diürn. El recinte, ubicat a poques passes d’Apolo, obrirà les seves portes a l’hora de l’aperitiu per apropar al públic general una part de l’original programa del festival.

Entre el grapat de prometedors noms que proposa Primavera Club per a l’ocasió, sobresurt el post rock de Minor Victories, supergrup format per components de Mogwai, Slowdive i Editors, el pop ple de referències clàssiques de Whitney, el rock ballable d’Operators, projecte de Dan Boeckner (Wolf Parade, Divine Fits, Handsome Furs), i l’electrònica pop dels americans Porches, autors d’un dels discs més destacats d’aquest any.

- Publicitat -

L’abonament per a Primavera Club 2016 té un preu de 25 € i dóna accés a totes les actuacions programades al marc del festival a les sales Apolo i La [2] de Apolo. Les entrades de dia per a cadascuna de les tres jornades (divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre) estan disponibles a 15 € i donen accés a totes les actuacions programades a la jornada corresponent. Punts de venda: Ticketmaster, el Portal i La Botiga del Primavera Sound.