Els nord-americans Four Year Strong publicaven en 2007 un disc anomenat ‘Rise or Die Trying’, que els donaria l’oportunitat de donar-se a conèixer per tot el món i que canviaria dràsticament les seves vides. Amb 2017 marcant el seu 10è aniversari, Four Year Strong volen agrair a tots els que van sortir i van donar suport a una jove banda  ia tots els que encara es tornen bojos en els seus concerts quan toquen cançons de ‘Rodt’, un disc que els va donar tot en aquests últims deu anys.

Durant l’any que realitzaran la gira de ‘Rise or Die Tryin’ que celebrarà 10 anys de la banda amb concerts per tot el món, on estaran tocant el disc de principi a fi. Estaran tocant en sales més petites i íntimes per realment fer alguna cosa especial. Estigues atent a l’anunci de la gira, uneix-te a ella i vés-te’n boig cantant les cançons del disc que et va fer descobrir a la banda. Triomfa o mor en l’intent.

Al nostre país, la banda actuarà a la Sala Razzmatazz 2 de Barcelona, el dia 30 de gener. Les entrades estan ja a la venda a través de Ticketmaster a partir de divendres 11.

Deixa el teu comentari!