El festival Strenes va anunciar fa unes setmanes, que Els Amics de les Arts presentarien el seu nou disc durant el festival gironí, que avui ha ampliat el seu cartell amb altres reconeguts noms de l’escena musical catalana, com Miquel Abras, Blaumut o un dels fenòmens musicals de la temporada, el duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés, que estrenaran el seu primer disc a l’Auditori de la Mercè.

Julieta Venegas estrena la secció internacional que enguany incorpora el festival. La mexicana estrenarà a Catalunya la seva gira en format íntim i molt proper, anomenada “Parte mía Tour”. Una antologia dels seus grans èxits per celebrar vint anys de carrera.

Enguany el festival Strenes tindrà lloc del 25 de març al 30 d’abril i les entrades pels nous concerts, ja es poden adquirir a través del web del festival. Recordem que les d’Els Amics de les Arts es van exhaurir en 24 hores.

- Publicitat -