CanetRock continua desvelant el seu cartell pel 2017. Després d’anunciar Jarabe de Palo i els explosius Zoo, el festival confirma Doctor Prats com el tercer grup que pujarà a l’escenari de la nova edició, el proper 1 de juliol a Canet de Mar.

Amb només dos anys de trajectòria, Doctor Prats ja té dos àlbums al mercat -Patates amb Peix (2015) i Aham Sigah (2016)- i ja han fet més de 130 concerts. Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cumbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, els de Terrassa tenen un potent directe, “El Festribal”, un directe sorprenent, dinàmic i enèrgic que no deixa a ningú indiferent i on tot el públic n’és partícip.

Les entrades del festival d’estiu dels Països Catalans es mantenen al preu especial de llançament de 25 euros, al web del Canet Rock.

Deixa el teu comentari!