Zoo és la segona banda que confirma la seva participació al cartell de Canet Rock 017 el proper 1 de juliol a Canet de Mar, sumant-se així a Jarabe de Palo que ja ha anunciat que tornar als escenaris com a banda a CanetRock 017 on repassarà el repertori dels seus darrers 20 anys, recopilat al nou disc ’50 palos’.

Amb només un any i mig de trajectòria, Zoo ja ha fet més de 60 concerts arreu dels Països  Catalans i també al País Basc, Galícia i el sud de França. Barregen gèneres com el Hip-Hop, Ska i Rap amb arrels mediterrànies.

Les entrades del festival d’estiu dels Països Catalans es mantenen al preu especial de llançament de 25 euros, perquè durant totes les festes nadalenques, es pugui adquirir l’entrada a un preu especial per regalar als amics, la família o la parella. A la venda al web del Canet Rock.