Només té 21 anys, però quan l’escoltes cantar ja saps que estàs al davant d’algú amb molt de talent i de futur. Es diu Tildo Muxart i dimecres vinent presentarà en directe les cançons del seu primer disc, que editarà Blanco & Negro.

Una d’elles, Forced Love, ja s’ha pogut escoltar a les principals emissores musicals del país i també durant La Marató de TV3, on el jove cantant va participar.

Amb influències extretes d’inspiracions com Van Morrison, The Beatles o Bob Dylan, les seves composicions s’entrellacen els sons més variats. Des dels ritmes més típics del folk o el rock, fins melodies pròpies del blues i el funk, acompanyades d’una veu madura i personal, capaç de captivar al públic que l’envolta.

- Publicitat -
El concert de presentació tindrà lloc el dimecres 29 de març a El Molino de Barcelona, dins la programació del Festival del Mil·lenni. Les entrades es poden comprar a través de Proticketing.