Entre els artistes que se sumen avui a la programació de Sónar 2017 destaquen Thundercat, presentant el seu últim i lloat àlbum, “Drunk”, a SonarDôme; l’anglès Sohn, mestre del pop electrònic d’ambients nocturns, també amb nou àlbum sota el braç; Andy Stott, amb un directe de techno desafiant i dub fosc; i tres dones que estan transformant la música negra actual: D∆WN (donant-li la volta a l’r&b a través del pop futurista) Jlin (renovadora del footwork), i la carismàtica Princess Nokia, nova figura del hip-hop i el trap de Nova York.

Capítol aposta per Cerrone, llegenda de la música disco i habitual del club Studio 54 de NY amb clàssics com “Supernature” o “Love In C Minor”, actuant per primera vegada a Sónar de Nit, on repassarà tots els hits de la seva mítica trajectòria.

Sónar de Dia compta aquest any amb un nou espai: SonarXS. Es tracta del novè escenari del festival, i neix amb l’objectiu de donar a conèixer joves talents de l’escena underground –tant nacional com internacional– i proposar shows de petit format i sons poc convencionals, perquè el públic de Sónar pugui descobrir nous gèneres i gaudir de les actuacions d’una forma el més propera possible. Entre els noms presents, figuren Dellafuente & Maka, Bad Gyal, Bejo, BSN Posse o Kiddy Smile.

- Publicitat -