Hora de Joglar se suma al cartell de CanetRock 2017. Aquesta és la sorpresa que s’ha desvelat avui als Jardinets de Gràcia (Barcelona), on el festival ha organitzat un concert en viu i en directe de la banda, i una ballada oberta i popular per a tots aquells seguidors de CanetRock amb ganes de moure els peus.

CanetRock es proposa enguany fer ballar els seus més de 20.000 assistents a Canet de Mar l’1 de juliol, a ritme del millor swing de casa i de la mà d’Hora de Joglar. Prop de mig miler de persones han seguit i ballat la coreografia que les ballarines professionals de swing Roser Ros i Júlia Moutino han creat per la cançó de la banda “Tot és poc”. Una tarda sonada al cor de Barcelona en la que la jove banda ha interpretat les cançons del seu primer i segon disc.

L’objectiu de la trobada ha estat aconseguir que els seguidors de CanetRock ballin massivament la coreografia creada el mateix dia del festival durant l’actuació d’Hora de Joglar.

Les entrades per a la quarta edició de CanetRock estan a la venda a la web www.canetrock.cat per un preu de 35 euros. Enguany, el festival se celebrarà el dissabte 1 de juliol de 2017 a Canet de Mar.