El festival Mad Cool ha donat a conèixer els horaris de les diferents actuacions d’enguany, així com la distribució per escenaris. I com no podia ser de cap altra manera, quan un cartell és tant ple de grans noms, alguns dels concerts tenen coincidència horària, fet que ha provocat algunes queixes a les xarxes socials.

Per exemple el dijous 6, Foo Fighters actuen a la mateixa franja que Belle & Sebastian, i tot i que els dos grups fan estils molt diferents, molta gent volia veure les dues formacions. Això mateix passa amb Green Day i Cage the Elephant, que divendres coincideixen en hores.

La segona edició del Mad Cool presentarà un ple absolut, quan encara falta més d’un mes per l’inici.

Per altra banda, ja se saben les dates de l’edició de 2018, que tindrà lloc el 12, 13 i 14 de juliol. Està més que assegurada la continuïtat del festival, després de les més de 45.000 entrades per dia de l’edició d’enguany.