El concurs de bandes #actuaCANETROCK ja té guanyador! Raska, banda de mestissatge rock, serà l’encarregada d’obrir l’edició d’enguany del CanetRock, que tindrà lloc el proper 1 de juliol a Canet de Mar i inclou formacions de la talla de Jarabe de Palo, Txarango, Els Amics de les Arts, Gossos i Sopa de Cabra, entre d’altres. També s’endurà un premi de 1.500 euros.

La banda, provinent del Baix Montseny i del Maresme, ha guanyat per 2.449 vots la votació popular posada en marxa des del passat dia 2 de maig. Raska s’ha imposat a les quatre formacions finalistes: Smoking Souls (2.399 vots), amb qui ha mantingut un renyit pols fins a l’últim moment; Marcos Franz (1.785 vots); Jarps (1.152 vots) i La Banda del Panda (375 vots).

Després de més de cinc anys creixent, gaudint i fent gaudir el públic dels escenaris catalans, l’estiu del 2016 el grup gira amb el seu tercer treball: ‘Reneix de les cendres’

Així mateix, avui s’han donat a conèixer els horaris de les actuacions, que començaran a les 6 de la tarda amb els mencionats Raska i finalitzaran amb Txarango, que començarà la seva actuació als voltants de les 5 de la matinada.