Després de quatre intenses i emotives jornades, el Vida ja ha confirmat el nom d’un dels artistes que formarà part de la seva cinquena edició: Nick Mulvey. Un cantautor d’origen londinenc que és capaç de conquistar a qualsevol amb la seva guitarra a sobre, amb la qual confecciona un folk captivador, hipnòtic i cridaner que destaca en veritables himnes com la delicada “Fever To the Form” i la dinàmica “Cucurucú”.

Melodies dolcess i ritmes contagiosos que estaran en el Vida 2018, edició que tindrà lloc del 28 de juny a l’1 de juliol. El proper dimecres 5 de juliol a les 12:00 sortiran a la venda els primers abonaments del Vida 2018 al preu reduït 60 € mentre que els abonaments Wild Side també es podran adquirir per 120 €.

El Vida tanca una quarta edició que ha superat amb escreix totes les expectatives, tant a nivell artístic com d’assistència. Amb una xifra de 32.000 assistents totals durant tot el festival, Vilanova i la Geltrú va tornar a convertir-se en tot un centre neuràlgic del panorama musical prenent la Masia d’en Cabanyes i La Daurada Beach Club com els recintes protagonistes.