El Festival Acústica es consolida amb 100.000 espectadors i esdevé el gran aparador de la música catalana, on ni el temps van poder disminuir la seva força

Txarango, el binomi Manel-Els Amics de les Arts,  Bebe,  ZOO, C. Tangana, Blaumut, Gertrudis i Dàmaris Gelabert, els concerts més multitudinaris del festival.

La comoditat de l’espectador, un dels objectius d’aquesta edició, s’ha assolit amb èxit gràcies als sis espais, que aconsegueixen esponjar el públic en els moments de màxima afluència. El nou escenari de la Plaça de la Palmera permet ampliar el perímetre vial i el trànsit d’espectadors.

Els artistes que visitaven per primera vegada el festival -més del 50%- confirmen que l’escena catalana es regenera i que, a més, arrossega gran quantitat de nou públic jove, que assegura el futur del certamen tant en l’àmbit artístic com d’assistència.  ZOO, C. Tangana, Rosalía i Refree, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ramon Mirabet, Bad Gyal,  Pavvla i Morena! són alguns dels artistes que proven aquesta regeneració.